web analytics

Begeleiding Individueel (ook Ondersteuning Zelfstandig Leven genaamd)

De Werkwijzer is een leerwerk/zorgbedrijf in Oldenzaal die van mening is dat iedereen recht heeft op participatie in de samenleving. Iedereen mag meedoen.

De dienstverlening van De Werkwijzer
De Werkwijzer biedt arbeidstraining, arbeidstoeleiding, jobcoaching en activerende dagbesteding aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.
Tevens biedt De Werkwijzer ondersteuning aan inwoners van Noordoost Twente op het gebied van Individuele begeleiding.

Ondersteuning van De Werkwijzer
Wanneer je er op eigen kracht of met hulp van je omgeving niet meer uit komt, kun je van ons zorg en ondersteuning krijgen. Zodat je, bijvoorbeeld, zelfstandig kunt blijven wonen. Hierbij staan jouw wensen en de wensen van je eventuele gezin centraal.

Waar kan De Werkwijzer jou in ondersteunen?
De Werkwijzer kan je helpen om de financieel situatie gezond te houden, te voorzien in de eerste levensbehoeften of taken uit te voeren rondom het huis.

Verder kan De Werkwijzer je ondersteuning bieden om de juiste besluiten te nemen, jezelf goed te verzorgen, zelfstandig of thuis blijven wonen, gezond te leven, de dagelijkse verrichtingen zoveel mogelijk zelf te verrichten enz.

Als je denkt dat je hierbij ondersteuning kunt gebruiken kan De Werkwijzer je verder helpen. Er komt een deskundige medewerker bij je thuis die je verder helpt.

Interesse of meer informatie?
Bel voor een afspraak met 0541-520334.