web analytics

Dagbesteding binnen de Werkwijzer

Wij vinden het belangrijk dat ieder mens de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen en werkzaamheden kan doen die haar of hem passen. Ook een combinatie van werkzaamheden, cursus, sport, muziek, creativiteit is mogelijk. Per persoon wordt gekeken uit welke onderdelen een traject bestaat.
Natuurlijk kan dit in overleg ook veranderen als dat goed voor de deelnemer is.

Dagbesteding kan voor sommige mensen ook een stap in de toeleiding naar een baan zijn.
Je kunt op de volgende locaties werken (een combinatie is altijd mogelijk)

Boerderij
Hier kun je werken in de tuin, werken met huisdieren, kaarsen maken, creatieve activiteiten, fietsenherstel werkplaats, huishoudelijke activiteiten, werken met de computer, enz.

Station in Oldenzaal
Hier kun je werken in de keuken, in de bediening, in de kiosk,  in de schoonmaak, kassawerk, enz.

Textielstraat
Hier kun je werken op de inpak- en montageafdeling, op de metaalafdeling, in de boekbinderij, schakelkasten monteren, werken in de kantine, muziek maken, werken met computers, administratieve werkzaamheden verrichten, enz.
Hier kun je ook werken op de houtafdeling (machinaal en montage), onderhoudswerkzaamheden doen in de tuin, lichte woningrenovatie, diverse andere klussen, enz.

Kinderboerderij de Höfte Hier kun je helpen bij de dierenverzorging, werken in de (heem)tuin, werken in het winkeltje, onderhoudswerkzaamheden verrichten, meehelpen met het maken van educatief materiaal, werken met de computer, enz.

Bedrijfsrestaurant van de Gemeente Oldenzaal Hier kun je meehelpen de lunch te verzorgen voor het personeel van de gemeente Oldenzaal.

FC Noaber Hier kun je meewerken bij FC Quick en andere sportverengingen om werkzaamheden te verrichten op het sportcomplex. Er is een verscheidenheid aan werkzaamheden uit te voeren.