web analytics

Vertrouwenspersonen

Even voorstellen;

Wij zijn Bram Roeloffzen en Tessie Beuvink.
Wij werken allebei bij De Werkwijzer. Bram werkt als werkleider aan de Textielstraat en Tessie werkt daar als trajectbegeleider.

Door De Werkwijzer zijn wij aangesteld als vertrouwenspersoon voor alle deelnemers.  Graag leggen wij uit in welke situaties gebruik kan worden gemaakt van een vertrouwenspersoon.

Het gaat om situaties waarbij deelnemers/ouders/verzorgers een probleem wordt ervaren op het gebied van agressie, geweld, seksuele intimidatie en/of pesten. Je kan dan contact opnemen met Bram of Tessie. In een gesprek kunnen wij met je kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wij zijn er vooral voor een luisterend oor en/of ter ondersteuning tijdens stappen die gezet zullen worden. 

Wij zijn onafhankelijk en onpartijdig. We spreken geen oordeel uit over de situatie. In ons werk zijn wij gewend om te gaan met vertrouwelijke zaken en is het vanzelfsprekend dat ook de gesprekken in onze rol als vertrouwenspersoon hieronder vallen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig en prettig voelt. Is dit niet het geval, dan kan je contact met ons opnemen. Samen met jou kijken wij hoe we hierin ondersteuning kunnen bieden.

Bram Roeloffzen
werkzaam maandag t/m donderdag                     
06-43541377

Tessie Beuvink
Werkzaam dinsdag t/m donderdag
06-40223510